Recept na klíčení zrní

27. listopadu 2010 v 12:59 | *CuTE-KaTtYnKA*
  • 1/2 čajové lžičky hlavní stravy, ovsa a pšenice, zalít v hrníčku 2 cm vody a nechat 24 hodin namáčet.
  • Zrna omýt vlažnou vodou a nechat okapat, naplnit jimi skleněnou misku a nabobtnaná přikrýt a nechat 24 hodin stát za světla a při pokojové teplotě.
  • Jakmile vyrazí klíčky, můžete naklíčené zrní andulce nabídnout. Předtím je ale properte ve vlažné vodě a nechte okapat. Po dalších 24 hodinách jsou klíčky ještě větší.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Moniska Moniska | E-mail | Web | 27. listopadu 2010 v 14:24 | Reagovat

Až budu mít andulku, tak to zkusím

2 Naty Naty | 27. listopadu 2010 v 19:01 | Reagovat

Určitě vyzkouším :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama